Data en Plaatsen van Misdrijven


Vragen die men als politie of onderzoekende journalist dringend aan Wes Clark zou moeten stellen:

Waar was Clark op de hierna genoemde data ?

Op donderdag 2 juli van 1992 ?

Antwoord: AC Restaurant in Zevenaar, Nederland om mij opnieuw lastig te vallen op mijn werk. Clark zocht mij op toen ik met een aantal collega's onderweg was vanuit Bunschoten naar een product training in Duitsland. In het AC restaurant in Zevenaar waar wij een koffiepauze hadden ingelegd stond Clark voor de zoveelste keer dat haar met zijn voeten op de grond te stampen en had hij opnieuw een volstrekt misselijk makend gedrag. Clark stond erop dat ik mijn werk zou moeten opgeven om als zijn secretaresse voor hem te werken bij de NATO (Clark werkte op dat moment in 1992 nog voor het Pentagon) of dat ik dringend zijn maîtresse zou moeten worden. Toen het antwoord daarop nee was ging hij dreigen dat hij mijn vader iets zou aandoen. De lijst met getuigen is bekend bij ieder relevant politie station in Nederland en Duitsland.

Week 30 in juli van 1998 tijdens de Vierdaagse van Nijmegen ?

Antwoord: Clark was bezig om met de volledige medewerking van AIVD en de corrupte drek die men in Nijmegen politie noemt mijn vader te martelen, deze keer in het centrum van Nijmegen. Vandaar dat de stront die in Nijmegen voor politie moet doorgaan geen enkele belangstelling heeft om de zaak te onderzoeken. Men heeft immers perfect meegewerkt en zou dus zich zelf moeten gaan onderzoeken. Dat wil maar niet lukken qua onderzoek. De corrupte en ronduit criminele hufter van de mee martelende stront politie Nijmegen slingeren bij iedere poging tot aangifte doen meer leugens en pertinente onzin in hun eigen computer en zijn op een zeer georganiseerde manier bezig om mij af te schilderen als of ik een vrijwel permanent overspannen gek zou zijn. Overigens is de corrupte stront politie Nijmegen er in juli van 1998 ook niet voor terug gedeinsd om 1000,-- gulden van mij te stelen die ik op vrijdag of zaterdag in week 30 had gepind.


Waar is Clark geweest op zaterdag 26. juni van 1999?

Antwoord: Clark was in zijn groene NATO Uniform aanwezig toen mijn vader gemarteld werd in de kelder van het Stuivenberg ziekenhuis in Antwerpen. 2 Belgische politieagenten van de politie in Antwerpen die mij tegen mijn wil naar het ziekenhuis hadden gebracht maakten foto's van mijn vader die heftig aan het bloeden was nadat hij op een gruwelijke manier met een mes was bewerkt. Clark was heel erg trots op wat hij had gedaan. Hij heeft op geen enkel ogenblik ooit enige vorm van spijt betuigd maar heeft in tegendeel jaren nadien mij zeer regelmatig opgezocht en het doen voorkomen alsof mijn vader de gruwelijke marteling in Antwerpen niet zou hebben overleefd. 

Nog geen jaar later, in april van 2000 is Clark ingebroken in mijn hotelkamer in Zwitserland. De Zwitserse politie werd toen gebeld door de hotelreceptie nadat er diverse mensen in het hotel hadden geklaagd omdat Clark en zijn hysterische oude tang enorm veel lawaai maakten. 2 agenten van de Zwitserse politie arriveerden nog net op tijd om Clark erbij te betrappen toen hij bezig was om in mijn hotelkamer in te breken.

Clark was dus in april van 2000 opnieuw bezig om mij te stalken en had voor de gelegenheid zijn altijd blèrende oude trol meegenomen om mij lastig te vallen.

Toen vond ik het nog verbazingwekkend dat Clark en zijn standaard hysterisch schreeuwende oude doos binnen enkele uren nadat ik de hotelkamer had geboekt aanwezig waren. Inmiddels wordt het steeds duidelijker dat ik geen stap buiten de deur kan zetten zonder dat Clark (blijkbaar via Pentagon, NATO of CIA) in staat is te achterhalen waar ik me ophoud. Tijdens zijn verblijf in Zwitserland in april van 2000 beweerde Clark dat het mijn fout zou zijn dat hij vlak voordien door de NATO was ontslagen. Ik vond dat toen al volstrekt absurd, temeer daar ik nog nergens aangifte had gedaan.

Wat ik verder ondoenlijk vind is het feit dat er nergens een instantie is waar je efficiënt kunt klagen over het wangedrag van instanties als het Pentagon en de NATO. Ik ben nog nooit lid geweest van een criminele vereniging, houd mij beslist niet bezig met terrorisme en heb ook verder geen rare politieke denkbeelden. Mijn enige vergrijp is dat ik nogal helderziend ben en dat kan voor diverse geheime diensten blijkbaar zeer interessante informatie opleveren. Men heeft echter meestal niet het fatsoen om dat te willen toegeven en hangt gewoon standaard al meer dan 20 jaar in mijn telefoonverbinding en vindt het normaal om mij te allen tijde lastig te vallen. Dit is uiteraard geen efficiënte manier om informatie te vergaren.

Justitie in Duitsland weigert zich tot nu toe om het geval te onderzoeken. Dat heeft vrijwel zeker ermee te maken dat delen van de Bundeswehr volledig hebben meegewerkt en de BND zover ik kan zien het blijkbaar nodig vindt om het Pentagon zoveel mogelijk in hun achterwerk te kruipen.

Waar was Clark op 26 en 27 januari van 2000 tijdens de textielbeurs Domotex in Hannover ?

Antwoord in een Hotel Restaurant in Peine in de buurt van Hannover opnieuw bezig om mij enorm lastig te vallen terwijl ik aan het werk was. De lijst met getuigen is bekend bij justitie in Nederland en Duitsland.

In april van 2000, tijdens Salone del Mobile (een meubelbeurs in Milan, Italië) ?

Antwoord Wes was samen met zijn oude gebak in hetzelfde hotel als ik logeerde in Zwitserland. De Clarks arriveerden slechts enkele uren nadat ik mijn hotelkamer telefonisch van onderweg had geboekt. Blijkbaar wordt ik dus met een satelliet schotel van Pentagon of NATO permanent gevolgd. En natuurlijk is dit hele dure militaire apparatuur die heel zeker niet ervoor is bedoeld om privé personen in Europa te kunnen stalken.

Waar was Clark van 13 tot en met 17 september 2004 ?

Antwoord het grootste deel van de week was die bezig om in Nederland in mijn huis in te breken en mij uit mijn woning te ontvoeren.

Waar was Clark op 4 september van 2007 ?

Om 16.00 uur die dag was Clark onderweg op de Duitse snelweg bij Raststätte Geismühle West in de buurt van Krefeld langs de A57, opnieuw met als enige doel om mij lastig te vallen en te stalken.

Waar was Clark op 5 maart van 2010 ?

Omstreeks 16.00 uur in de namiddag bij La Place in Amsterdam Zuid-Oost

Clark had samen met een CIA maat van hem een afspraak met iemand van een bedrijf waar ik op dat moment voor werkte. De afspraak is circa 2 weken voordien telefonisch gemaakt. Omdat dit nog heel recent is zou dit heel gemakkelijk te bewijzen moeten zijn voor iedere normaal onderzoekende politie instantie. Geen idee wat Clark deze keer weer voor onzin verhalen aan het ophangen was. Dat kan variëren van: ik zou een racist zijn (onzinverhaal  bij Desso in 1997) tot ik zou bezig zijn om iemands ontvoering te plannen (lulverhaal van Clark binnen een Italiaans meubelbedrijf en de Nederlandse politie in 2000). 

Overigens heeft de Rijksrecherche in 2000 wel de moeite gedaan om heel even bij mij thuis langs te komen en na te gaan wat ik op dat moment aan het inpakken was nadat Clark voor de zoveelste keer een creatief leugenverhaal had opgehangen. De beide politieagenten die bij mij thuis hadden aangebeld waren heel snel vertrokken nadat ze hadden geconstateerd dat het verwachte explosieve pakketje niet meer was dan monstermateriaal (stof stalen) voor bankstellen die ik bezig was om in te pakken zodat ik deze kon opsturen naar Italië. 2 mensen van de Rijksrecherche belden bij mij thuis aan nog geen uur nadat ik bij de PTT een postpakket had gekocht.

Waar was Clark op 17. augustus van 2010 ?

In de omgeving van de Duitse snelweg A57 in de buurt van Weeze, Duitsland. Clark was midden in de nacht onderweg in de omgeving van die snelweg uiteraard met als enige doel om mij opnieuw lastig te vallen. Clark reed urenlang achter mij aan en ging zoals gebruikelijk allerlei gevaarlijke capriolen uithalen waardoor ik mijn auto van de zaak op 2 verschillende punten tegen een verkeersbord en een paal had gezet.

Natuurlijk zou ik indien mij verhaal niet klopte vrij snel een probleem hebben. Ik kan niet zomaar data en een verhaal verzinnen als dit gewoon op het Internet smijten zonder dat ik problemen ermee zou krijgen. Mijn verhaal is echter volledig waar.

Clark kan geen alibi hebben voor de door mij hierboven genoemde data. Ieder normaal politie onderzoek zou onmiddellijk aan het licht brengen dat mijn verhaal klopt. Het is voor mij verbijsterend om te constateren dat de politie in Nederland, België en Duitsland blijkbaar bereid is de grootst mogelijke onzin nog te geloven wanneer een ex-Pentagon en ex-NATO medewerker een of ander onzinverhaal ophangt en dat men andersom zich pertinent weigert om gewoon normaal onderzoek te doen zodra ik aangifte wil doen.

Overigens zijn zaken zoals stalking vrijwel onmiddellijk te bewijzen omdat Clark geen enkel alibi kan hebben voor de bovengenoemde data. Blijkbaar is er echter ook door de Nederlandse AIVD driftig meegewerkt aan de onzin verhalen die Clark standaard ophangt om mij lastig te vallen bij bedrijven waar ik werk of zaken mee doe en niet iedere dienst heeft dan vervolgens het fatsoen om gewoon toe te geven wanneer men helemaal op een fout spoor blijkt te zitten.

Al zouden NATO, Pentagon, BND en AIVD de komende 500 nog verder in mijn telefoonverbinding hangen wat ik erg lastig vind maar blijkbaar niet kan tegenhouden, ik zal er in ieder geval voor zorgen dat men op die manier nooit enige nuttige informatie zal opdoen. Ik ben het meer dan spuugzat allemaal. Ik heb blijkbaar die onzin al veel te lang getolereerd en men heeft inmiddels het idee opgedaan dat het wel OK is en ik hier maar tegen moet kunnen.

In maart van 2010 ging Clark ermee dreigen om privé telefoongesprekken van mij openbaar te maken die in de zomer van 1987 zijn opgenomen in mijn woning. Ik had in de zomer van 87 wel eens telefonisch contact met een aantal radiopiraten in Nijmegen. Een deel van deze radio piraten is nadien veroordeeld vanwege lidmaatschap van een criminele vereniging. Ik ben er heel zeker van dat men in meer dan 20 jaar van vrijwel permanent in mijn telefoonverbinding hangen geen enkele criminele handeling heeft kunnen vinden. Het is dan ook erg lachwekkend als Clark bijna 23 jaar nadat die telefoongesprekken hebben plaatsgevonden ermee wil dreigen. Dat was overigens zijn antwoord nadat ik hem had verteld eindelijk aangifte te zullen doen van moord met voorbedachten rade, marteling, ontvoering, diverse gevallen van inbraak en stalking. Net als ik is Clark er niet standaard van uit gegaan dat de politie in Europa zo lachwekkend sloom zou zijn en er zo enorm op gebrand zou zijn om hem mee te helpen zijn criminele gedrag te verdoezelen. Ik heb in eerste instantie in mei van 2010 aangifte willen doen van een moord met voorbedachten rade omdat ik niet wist dat mijn vader de bijzonder gruwelijke foltering in Antwerpen van juni 1999 heeft overleefd. 

Ik dreigde in maart van 2010 ermee om eindelijk aangifte te doen en zijn enige verweer was kijk uit ik heb telefoon banden uit 1987. Inmiddels is hij blijkbaar weer bezig om het onzin verhaal op te hangen waarbij ik zogenaamd een racist ben.

Dus zijn enige vorm van verdediging is meer leugens ophangen om mij zwart te maken. Zelfs al zou ik een super racist zijn wat heel duidelijk niet het geval is, dan nog is dat naar mijn idee geen verdediging voor zeer bloedige marteling en een hele gruwelijke moord met voorbedachten rade. Overigens is in mei van 2011 gebleken dat mijn vader blijkbaar nog in leven is en nu al sinds 1992 wederrechtelijk wordt vastgehouden en een deel van de tijd heel erg grof wordt gemarteld. Natuurlijk ben ik heel erg blij dat mijn vader nog blijkt te leven maar wat hem allemaal wordt aangedaan is werkelijk onmenselijk en uiteraard is het zo dat wanneer iemand komt te overlijden die meer dan 23 jaar in verschillende landen wederrechtelijk is rond gesleurd, een deel van de tijd heel erg gruwelijk is gemarteld en gedwongen verdwenen was dan hebben we nog steeds te maken met een moord met voorbedachten rade. 

Het rare is dat hij al begint zich met leugenachtige onzin verhalen te willen verdedigen terwijl het toch veel logischer zou zijn om gewoon aan te geven waar hij dan wel is geweest op de bovengenoemde data, indien mijn beschrijving niet zou kloppen. Tot nu toe heeft naar mijn weten nog niemand het aangedurfd om die hufter gewoon een keer normaal te onderzoeken, zoals dat gebruikelijk zou zijn na een aangifte.

Voor wat betreft Clark zijn leugenachtige onzinverhaal over mijn vermeende racisme. Clark heeft in 1975 al eens een Amerikaanse vlag op het schoolplein gegooid van mijn toenmalige middelbare school waar vervolgens een schoolvriend van mij overheen heeft geplast waarna Clark vervolgens bij de conrector van de school een leugen verhaal ging ophangen dat hij vanwege zijn religie gediscrimineerd zou zijn. Terwijl er in werkelijk niemand enige belangstelling had voor zijn religie. Het pissen over de vlag was heel erg duidelijk commentaar op het erg lullige en buitengewoon leugenachtige gedrag van Clark en absoluut geen commentaar op het land. 

Niet veel later heeft Clark zijn eigen auto zitten bekrassen en ging agressief tegen mij tekeer dat ik maar moest zien te achterhalen wie dat gedaan had. Ik weet heel zeker dat ik het niet ben geweest. Clark en zijn schreeuwende oude teef waren toen al volstrekt onuitstaanbaar. Voor mij heeft dat systematische leugenachtige gedrag van hem niets met religie van doen maar eerder met het ontbreken van enige vorm van fatsoen.

En nog maar iets over mijn zogenaamde racisme: In elkaar gedraaide onzin verhalen over mijn zogenaamde racisme vallen bij mij nooit goed. Een Duits paspoort is geen enkele garantie voor racisme. Indien mocht blijken dat de AIVD bewust aan dat soort onzin verhalen mee knutselt dan heeft dat waarschijnlijk te maken met de dringende behoefde om de eigen fouten te verdoezelen. Of nog erger de buren een oor te willen aannaaien

Clark zoals ik hem ken na al die jaren is een dusdanig achterbakse slang dat die geen seconde ervoor zou terugdeinzen om een aanval als die van 11 september 2001 in de schoenen van Duitsland te willen schuiven om de eenvoudige reden dat hij het land haat. 

Doordat de mobiele telefoon echter al was uitgevonden en er diverse mensen in staat waren om vanuit de vliegtuigen naar huis te bellen en de terroristen te beschrijven kan hij daar niet meer door komen. Hij heeft echter heel zeker een mentaliteit waarbij liegen de meest normale zaak van de wereld is. Het martelen en vermoorden van volstrekt onschuldige mensen is geen enkel probleem in de beleving van Wes Clark. Net als het bedreigen van kleine kinderen met een wapen. Die vent heeft een bijzonder onfrisse mentaliteit en hij voldoet volledig aan de beschrijving van een psychopaat die ik op een Belgische politie website heb gevonden.


Hij vindt het ook de meest normale zaak van de wereld om mij met gevaarlijke capriolen uren op de Duitse snelweg te achtervolgen omdat ik het heb gewaagd om nee te zeggen tegen de zoveelste vraag om een "date". 

Ik heb geen enkele behoefde om met die leugenachtige slang uit te gaan. En het lijkt mij volstrekt legaal om nee te zeggen op een afspraak met iemand die je niet kunt luchten en die je bovendien al jaren systematisch aan het stalken is.