Aangifte gedaan


Aangifte gedaan

Bij de politie Nijmegen - de leugenachtige martelende smerige drek
De politie Nijmegen is uiteraard geen voor de hand liggende keuze omdat de politie Nijmegen vanaf Juli 1998 (volgens Willem-Alexander op aanwijzing van de AIVD) driftig meewerkt bij het martelen en laten verdwijnen van mijn vader. 

Maar ook die corrupte drek heeft de aangifte vanaf mei 2010 diverse malen zeer uitvoerig van mij op papier gehad. Overigens blijkt het wettelijk zo te zijn dat de politie Nijmegen indien zij niet zelf meewerkte (vanaf Juli 1998) bij het martelen en laten verdwijnen van mijn vader - de juiste instantie zou zijn om aangifte te doen, omdat ik in Nijmegen woon.


Volgens diverse advocaten alsook volgens de NATO plus het Duitse Ministerie van Defensie die ik er telefonisch over heb gesproken zou het de politie in de woonplaats moeten zijn die de aangifte volledig opneemt en zich vervolgens voor assistentie middels een "Rechtshulpverzoek" richt tot buitenlandse politie diensten voor hulp bij het oplossen van misdrijven die zich elders hebben afgespeeld.


Gedrag van de leugenachtige stront politie Nijmegen tijdens de 4 verschillende pogingen tot aangifte doen van 26 mei 2010 tot en met 6 augustus 2011

Poging nr. 1 bij incompetente Theo Becks op 26. Mei 2010 - die dumbo van een Becks heeft het zelf als poging tot bedreiging in de computer gesmeerd. Dit terwijl het om zo grove misdaden als meerdere ontvoeringen - heel erg zware mishandeling en marteling - plus diverse moord pogingen en verder nog diverse inbraken gaat. Die incompetente lul was tijdens de afspraak voor het doen van aangifte niet in staat om te begrijpen wat er aan de hand zou kunnen zijn ondanks het feit dat hij 20 pagina's aan beschrijving op papier heeft ontvangen. Hij was echter niet te beroerd om exact 1 dag na mijn eerste aangifte in mei van 2010, mijn huisarts te bellen en deze te willen aanpraten dat ik zogenaamd niet gezond zou zijn. Verder heeft Theo Becks een heel dom verhaal in de computer van de politie gesmeerd waarbij ik zogenaamd diverse keren bij hem zou hebben nagevraagd of hij mijn verhaal niet "gek" vond. Die stront domme hufter probeert zich zelf daarmee veren in zijn eigen achterwerk te schuiven. Ik vind Theo Becks een dusdanig dom figuur dat ik geen moment ooit erg veel waarde zou hechten aan zijn idee of inschatting van wat dan ook. Ik ben juist heel erg zeker en overtuigd van de juistheid van de gegevens die ik aan lever. Omdat ik Clark al ken sinds ik 5 jaar oud ben en omdat Clark naast mijn ouderlijk huis heeft gewoond toen ik 12 was en omdat Clark mij al heel erg systematisch aan het stalken is sinds 1992 en omdat ik bovendien weet dat ik zelf volstrekt niet gek ben zou het super onlogisch zijn om dat bij een vent die zo stront dom is als Theo Becks te willen navragen. Door het gedrag van o.a. Theo Becks maar ook diverse agenten na hem wordt juist super duidelijk wat de intenties zijn van de criminele stront die men in Nijmegen politie noemt. De corrupte drek politie Nijmegen heeft op aanwijzing van de AIVD meegewerkt aan het martelen en de gedwongen verdwijning van mijn vader. Deze criminele stront gaat zich vervolgens 5 jaar lang in de meest rare bochten wringen om mijn aangiftes vooral niet op te nemen, zelf te verhaspelen en wil mij vervolgens op een zeer georganiseerde manier aan praten dat men:
A. niet zou kunnen of mogen onderzoeken
B. niet zou kunnen begrijpen wat er aan de hand is.
C. indien alle andere uitvluchten niet meer werken dan moet ik dus zogenaamd ziek, gek of overspannen zijn.
Wat heel erg opvalt maar uitsluitend zichtbaar wordt indien je een tijd naar de situatie kijkt en over de berg aan leugens en onzin kunt beschikken die de criminele drek politie Nijmegen zelf in hun eigen computer smeert, is hoe ontzettend georganiseerd en volstrekt met voorbedachten rade te criminele stront politie Nijmegen te werk gaat om de aangifte buiten de deur te houden. 
De aller eerste afspraak voor het doen van aangifte tegen Clark was op 26 mei 2010 van 15.00 tot 17.00 uur en duurde tot circa 16.30 uur. Theo Becks was super kritisch en wou mij aanpraten dat het handig geweest zou zijn om brullend door mijn woonwijk te lopen nadat Clark in september in mijn huis was ingebroken. Verder vertelde hij dat die het onwaarschijnlijk vond dat een "zo belangrijke vent" als Clark zich in een normale woonwijk van Nijmegen zou kunnen ophouden. Compleet dom gelul natuurlijk. Criminele feiten worden overal gepleegd en Clark is nou eenmaal al sinds 1992 ermee bezig om mij massief en stelselmatig te stalken en dus zal Clark vrijwel overal opdagen waar ik mij bevind. Verder ken ik Clark al sinds ik 5 jaar oud ben en ik weet wat voor een leugenachtige, achterbakse slang Clark is. Dus ik vind Clark nooit erg interessant of erg belangrijk. Clark is qua mentaliteit beslist geen haar beter dan ieder ordinaire crimineel. Theo Becks is echter zelf een nogal dom figuur die nu al jaren voor een buitengewoon corrupte, super incompetente en voor een deel zelfs criminele stront dienst werkt. Dus hij zal vanuit zijn eigen beleving het idee om voor een nog veel crimineler organisatie als het Pentagon of de NATO te kunnen werken zelf erg interessant vinden. Voor mij is dat niet zo.
Ik had 20 pagina's aan informatie meegenomen en chronologisch getypt beschreven wat Clark allemaal heeft uitgevreten sinds 1992. Natuurlijk voorzien van getuigen en verifieerbare gegevens die voor iedere niet corrupt en normale onderzoekende politie dienst onmiddellijk een heleboel aanknopingspunten voor een onderzoek bevatten. Op mijn mededeling dat ik van een bepaalde getuige gemakkelijk ook het privé adres plus telefoon nr. kon aanleveren zei Becks: Nee, dat hoeft niet dat kunnen wij echt wel heel gemakkelijk zelf achterhalen. Gaat u vooral niet zelf onderzoeken. Op dat moment vond ik dat niet zo opvallend. Achteraf gezien, nu ik weet wat Becks de dag nadien heeft uitgevreten en welke leugens hij in de computer heeft geslingerd. Gezien het walgelijke gedrag dat meerdere agenten van de corrupte stront politie Nijmegen hebben kan het niet anders of dit gedrag is georganiseerd en aangestuurd. 
Poging nr. 2 bij Mieke van Swam op 5 juli 2011. Mieke van Swam begon zowat te dansen van vreugde toen ik haar vertelde dat ik de door de AIVD voor Clark geregelde reserve sleutel die Clark heeft gebruikt om in augustus en september van 2004 in mijn woning in te breken niet meer zou hebben. Verder gaf Mieke van Swam aan dat de politie Nijmegen het probleem zou hebben, dat men zich als plaatselijk politie stationnetje te klein zou voelen om Clark efficiënt te kunnen onderzoeken. Of ik de boel niet opnieuw op papier wou zetten op een manier die meer toegesneden is op wat er in Nederland is gebeurd. Toen ik aan dat verzoek niet binnen 2 weken had voldaan, kreeg ik een schriftelijke mede deling dat men de aangifte terzijde zou leggen en dat ik maar een nieuwe afspraak moest maken.
Poging nr. 3 was op  13 mei 2012 bij ........en is als mutatie in het leugen en smeer systeem aangebracht. Ik heb 3 weken lang moeten bellen om een afspraak te kunnen krijgen voor het opnieuw indienen van de aangifte. Waarbij een bijzonder strontvervelend schijtwijf van de politie Nijmegen (naam zou ik moeten opzoeken) mij persé met de plaatselijke wijkagent wenste te verbinden. Toen ik uiteindelijk aankwam voor het doen van aangifte stond tot mijn verbazing een ambulance klaar voor de ingang van het hoofdbureau van politie in Nijmegen. Op dat moment twijfelde ik nog over de betekenis ervan. Uit de leugens in de papierwinkel die de politie Nijmegen zelf in hun computer systeem aanbrengt is echter nadien duidelijk geworden, dat de agent die tijdens poging tot aangifte doen nr. 3 op zondag 13 mei 2012, letterlijk in het computer systeem heeft gezet, dat hij mijn verhaal weliswaar wat onsamenhangend vond, maar doordat ik aardig was het niet direct nodig vond om mij nou meteen door de GGD (Pro Persona heet die troep in Nijmegen) te laten opnemen. Ik was overigens volledig fit en uitermate duidelijk. Kon op de schaarse vragen van deze agent uiteraard zeer samenhangend en duidelijk antwoord geven en had opnieuw circa 20 pagina's aan beschrijving mee genomen. Mij tegenover werd de indruk gewekt dat mijn aangifte eindelijk zou zijn opgenomen. Dat bleek na afloop echter geen aangifte maar een zogenaamde "mutatie" te zijn waarbij de corrupte drek die men in Nijmegen politie noemt de onbeschoftheid heeft om dit te registreren als zijnde "mutatie lastig vallen door een gestoord persoon......" 
In de zienswijze van de leugenachtige, corrupte en ronduit criminele stront die de politie Nijmegen is ben ik dus een gestoorde persoon omdat ik het waag om aangifte te doen van criminele feiten die daadwerkelijk hebben plaats gevonden en ook zeer gemakkelijk bewijsbaar zijn en wordt de leugenachtige, corrupte drek politie Nijmegen door mij lastig gevallen met aangiftes. Je moet maar durven om de onbeschoftheid te hebben om de boel op die manier te beschrijven. De agent die op die 13 mei van 2012 zijn uiterste best heeft gedaan om mij voor te spiegelen dat de aangifte eindelijk zou zijn opgenomen had overigens die dag de keuze om de afspraak met mij na te komen of te moeten dealen met een man die er aan de balie stond en die super geïrriteerd stond te brullen. Blijkbaar had hij eveneens een verhaal waarbij hij aangifte wenste te doen en dat werd al geruime tijd tegen gehouden door de criminele drek die in Nijmegen politie heet.
Ik durf het trouwens heel gemakkelijk aan om de politie Nijmegen criminele stront te noemen omdat ik er heel erg van overtuigd ben dat het mogelijk moet zijn om de waarheid uit te spreken.
Hieronder de lijst aan criminele feiten waar de leugenachtige drek politie Nijmegen aan heeft meegewerkt:
Stelen, martelen, meewerken bij een gedwongen verdwijning van een zeer onschuldige persoon en vervolgens op een georganiseerde manier liegen dat ze barsten, plus een heleboel laster en smaad. De leugenachtige stront die in Nijmegen politie heet is een levensgevaarlijke criminele organisatie. Men maakt zich standaard schuldig aan obstructie/belemmering van de rechtsgang. Het te kwader trouw willen verhinderen van kennisneming van de feiten door de rechterlijke macht.
Vanaf mei van 2012, loopt de plaatselijke GGD (Pro Persona) mij ongevraagd thuis de deur plat en houd daar ook niet mee op nadat ik al minimaal 10 keer zowel mondeling alsook diverse keren schriftelijk heb aangegeven geen enkele behoefde te hebben aan babbeltjes met een psycholoog.
Poging nr. 4 tot aangifte doen was op 6 augustus 2012 bij leugenachtige Van Haaren en de nog corruptere en de super leugenachtige hond van een Leenders

De naam en het adres van 1 getuige die de smerige drek politie Nijmegen helemaal niet wil weten zijn al tijdens de eerste poging tot aangifte doen bij de super incompetente Theo Becks in mei van 2010 aangeleverd. Leugenachtige Leenders heeft mij 1 uur lang afgebekt. Ik kon er nauwelijks tussen komen. Vervolgens smeert deze onsympathieke hond 2 kantjes vol met leugens alsof niet hij maar ik de hele tijd aan het woord zou zijn geweest. Zogenaamd was ik 1 uur lang aan het woord maar Leenders heeft desondanks totaal geen informatie kunnen opdoen. Op de zogenaamde “verduidelijkingsvragen” die Leenders zou hebben gesteld zou hij geen antwoord hebben gekregen. In werkelijkheid heeft deze corrupte hufter geen enkele vraag gesteld met de bedoeling om wat dan ook duidelijk te krijgen. Indien hij dat wel had gedaan had ik hem wellicht verteld dat de lijst met circa 20 getuigen al meer dan 1 jaar voordien was aangeleverd bij een heleboel verschillende politie diensten zoals bijvoorbeeld: Europol – Eurojust - Rijksrecherche – BKA – Bundespolizei – Commissie van Toezicht op de Veiligheidsdiensten etc. Verder zou ik er beslist geen probleem van hebben gemaakt om de lijst nog maar eens aan te leveren indien deze corrupte hufter ook maar 1 moment de indruk zou hebben gemaakt dat hij daadwerkelijk wou onderzoeken. Dat was echter niet het geval. Ik werd 1 uur lang afgebekt waarbij die vieze leugenachtige stront figuur vrijwel uitsluitend zelf aan het woord was en mij ervan wou overtuigen dat het door hem eerder ondertekende vodje dat men niets wenste te onderzoeken dat niet in Nederland heeft plaats gevonden de enige juiste beslissing was. Overigens beweerd Leenders het ene moment dat hij dergelijke beslissingen helemaal zelf zou nemen en het volgende moment zou men zogenaamd “Ministerieel overleg” hebben gepleegd. Verder had hij onzin verhaal waarna hij Clark zogenaamd niet zou mogen onderzoeken omdat Clark de Amerikaanse nationaliteit heeft. Complete onzin natuurlijk. Verder vond deze walgelijke leugenachtige hufter van de corrupte stront politie Nijmegen het ook nog passend om sarcastische opmerkingen te maken over de heel erg gruwelijke marteling van mijn vader die in juni van 1999 in Antwerpen heeft plaats gevonden. Ik wens Leenders dat die ooit nog eens keer ergens in een mes loopt, sadistisch wordt toegetakeld en dan mag meemaken dat de criminele drek die mede verantwoordelijk is voor die behandeling het erg leuk en passend vind om sarcastische opmerkingen erover te maken. Wellicht dat hij dan een soort van idee zou hebben van de hoeveelheid haat die dat soort gedrag in mensen te weg brengt.

Poging nr. 2 op 5 Juli 2011. Mieke van Swam heeft vervolgens helemaal geen aangifte opgenomen. 

Poging nr. 3 is door (blonde vent circa 30 tot 35 jaar oud redelijk lang met opvallende vierkante ring) ................op 13 mei 2012 als zijnde een mutatie in het computer leugen en smeer systeem aangebracht. Ook bij deze poging nr. 3 heb ik opnieuw circa 20 pagina's aan informatie aangeleverd. Waaronder de naam, het telefoon nr. en het adres van Klaas Nienhuis die op 5 maart 2010 een afspraak heeft gehad met Clark plus 1 CIA figuur die Clark eerder heeft meegeholpen bij het martelen.


Leenders, jij smerig, corrupt, leugenachtig stuk drek, je zou je zelf geen politie agent moeten noemen.

In tegenstelling tot de 2 pagina's aan pertinente leugens en dom gelul die je zelf na mijn bezoek van 6 augustus 2012 (poging nr. 4 tot aangifte doen) in de computer hebt gesmeerd en die je vervolgens onder de verkeerde datum van 6 juli 2012 hebt opgeslagen, heb jij nooit enige vraag gesteld naar getuigen met als bedoeling om te kunnen onderzoeken, jij smerig, leugenachtig, crimineel stuk stront. 

De naam en het adres van Klaas Nienhuis plus zijn telefoon nummer zijn al op 26 mei 2010 door mij schriftelijk afgegeven aan de super incompetente Theo Becks. Waarna die domme hufter van een Theo Becks 1 dag nadien mijn huisarts opbelde en hem wou aanpraten dat ik zogenaamd “zwaar overspannen” zou zijn.

De leugenachtige drek die in Nijmegen voor politie moet doorgaan is echter in 2 jaar tijd er niet in geslaagd om 1 enkel telefoontje te plegen met een getuige. 

Dus ondanks enorm veel tijd en energie die ik erin heb gestoken weigert de leugenachtige corrupte drek die in Nijmegen politie heet nu al vanaf mei van 2010 om de aangifte fatsoenlijk op te nemen. De reden daarvoor is uiteraard dit:  

De criminele stront die men in Nijmegen politie noemt heeft vanaf juli van 1998 en ook in mei van 2011 heel driftig meegewerkt bij het martelen van mijn vader. Volgens Willem-Alexander zit de AIVD daar achter.

Indien Willem-Alexander dit niet had toegegeven dan zou ik het niet weten. Zijn vriendelijke excuus schijnt echter geen reet voor te stellen. De politie Nijmegen gaat ook nadien gewoon verder met hun eindeloze hoeveelheid leugens. 

Blijkbaar vind de criminele drek die in Nijmegen voor politie moet doorgaan het inmiddels volstrekt normaal dat men meewerkt bij het martelen en laten verdwijnen van mensen.

Mocht mijn vader niet levend terug komen, dan heeft de smerige leugenachtige stront die men in Nijmegen politie noemt, mee geholpen om een moord met voorbedachten rade te plegen. Stront is een compliment voor de criminele drek die in Nijmegen politie heet. Men vindt het inmiddels maar zeer normaal om mee te werken bij het martelen en onderdeel te zijn van een zeer criminele samenzwering om een moord met voorbedachten rade te plegen. Men schrikt voor geen enkele nog zo grove leugen terug en gedraagt zich als een criminele organisatie.

Ik woon lang genoeg in Nederland om te weten dat de politie in Nederland standaard niet al te snugger is.

In het geval van de super corrupte drek in Nijmegen hebben we echter te maken met een criminele organisatie die het maar zeer normaal vindt om te martelen en erover te liegen. En bovendien werkt deze stront mee bij het plegen van een moord met voorbedachten rade. Nog smeriger kan ik me voor een politie instantie niet voorstellen. 

In Duitsland
Alleen binnen Duitsland (mijn vader heeft een Duits paspoort) heb ik de schriftelijke aangifte 300 keer verstuurd. Met als resultaat een hele ordner vol met geleuter van officieren van justitie die gek genoeg allemaal een hele andere paragraaf ermee gaan bemoeien om mij te vertellen dat ze niet van plan zijn om de zaak te onderzoeken. Er zijn maar heel weinig officieren van justitie die gewoon de moeite doen om in ieder geval ervoor te zorgen dat de informatie op de juiste plaats komt.

De juiste plaats is in eerste instantie het BKA en zou bovendien normaal gesproken een "Generalstaatsanwaltschaft" een hogere officier van justitie moeten zijn omdat de zaak zich in meer dan 1 land heeft afgespeeld. Justitie in Duitsland weigert zich bovendien pertinent om te zien dat het hele verhaal wellicht met Staatsveiligheid te maken heeft. Indien men dat wel zou erkennen moet er namelijk een onderzoek volgen naar het aandeel dat de BND of de Bundeswehr bij de zaak hebben gehad. Blijkbaar is er in Duitsland geen instantie die wangedrag van bijvoorbeeld de BND controleert en ben je als privé persoon volstrekt machteloos indien de BND besluit om je lastig te vallen.

Klein voorbeeldje: In de zomer van 2010 werd ik bij een tankstation langs de Duitse snelweg verrast door iemand die mij een pistool tegen mijn hoofd heeft gehouden en beweerde voor de BND te werken.

Ik neem nog niet eens meer de moeite om aangifte te doen van dit soort kleine incidenten. Die vent heeft zijn naam niet genoemd, hoe ik dit ooit zou moeten bewijzen is mij een volstrekt raadsel en ik heb zat andere zaken te doen waar ik mijn aandacht op moet richten. Dat maakt het gedrag echter niet ineens ok. Maar blijkbaar vindt de BND dat tegenwoordig de enige manier waarop ze nog aan informatie van mij kunnen komen. Nog langer in mijn telefoon rondhangen zal inderdaad nooit iets opleveren. 

Ik ben helderziend zolang ik kan denken, omdat dit mij als klein kind al vrijwel uitsluitend geschreeuw en negatieve aandacht heeft opgeleverd heb ik me aangeleerd om daar vrijwel nooit over te praten. Mijn aanleg is echter daardoor niet veranderd. 

Ik ben alleen niet meer van plan om ooit nog eens iets door te geven waar Pentagon, NATO of BND enige vorm van voordeel uit zouden kunnen halen. Dat is omdat ik razend ben over het gedrag van die instanties. Men hangt jarenlang in mijn telefoonverbinding, vindt het de meest normale zaak van de wereld om mij eindeloos lastig te vallen en mijn vader te martelen en doet vervolgens alsof dat allemaal moet kunnen. Alsof men een recht zou hebben op informatie van mij. Het martelen van mijn vader had overigens niet als motief dat men informatie wenste te krijgen maar lijkt mij eerder het tegenovergesteld als doel te hebben gehad. Mijn vader is gemarteld op een manier die naar mij de boodschap moest uitdragen: Wij willen juist vooral geen informatie aangeleverd hebben. 
En ja, de datum en de 4 vluchtnummers van de aanval van 9/11 waren heel zeker bekend. Ik heb in de loop der jaren, tussen 1968 en 2001, meer dan 12 keer gewaarschuwd. Ik heb als 5-jarig kind voor het eerst de datum van de aanval op papier gezet en die toen afgegeven aan 2 Duitse politie agenten. Ik zal dit niet snel kunnen bewijzen omdat het te lang geleden is, ik weet echter heel zeker dat die informatie in 1968 al bij de toenmalige BND terecht is gekomen. 

In 1979 heeft de BND opnieuw een schriftelijke reminder gehad op papier waarbij eveneens de datum en de 4 vluchtnummers van de aanval van 11 september 2001 op het papier waren vermeld. 

In 1976 was ik de hele zomervakantie over in het hotel van mijn grootouders. Er waren toen 3 maanden lang circa 50 Air Force Soldaten die in het hotel logeerden. Ik werd in 1976 gebeld door het kantoor van de base commander van Spangdahlem Airbase met onder andere de vraag of ik in toekomst voor het Pentagon of de NATO zou willen werken. Bovendien kregen wij in het hotel bezoek van iemand van het toenmalige MI (Military Intelligence) naar aanleiding van mijn verhaal over de toekomstige aanval op het WTC. 

Tijdens dit telefoongesprek in de zomer van 1976 heb ik tegenover de US Air Force de naam van Mohammed Atta en het correcte adres Marienstrasse 54 in Hamburg genoemd. 

Ik weet dus heel erg zeker dat de aanval van 9/11 heel eenvoudig voorkomen had kunnen worden. In plaats van de correcte gebouwen te evacueren heeft men mijn vader heel erg grof gemarteld. 

Overigens heb ik op 7 augustus van 1998 opnieuw de 4 correcte vluchtnummers van de aanval en de datum doorgegeven aan een oom van mij die toen als brandweerman werkte op Spangdahlem Airbase in Duitsland. Ik heb die oom toen dringend gevraagd om die informatie opnieuw door te geven aan Spangdahlem.

Op zondag 9 september 2001, dus 2 dagen voor de aanval heb ik opnieuw de correcte 4 vluchtnummers, de datum en de beide targets doorgegeven aan zowel 2 politie agenten van de politie in Wittlich Eifel. Als ook aan een stel zogenaamde vrienden die werkzaam zijn voor de US Air Force. 

Uiteraard zijn die mensen gewoon terug te vinden voor mensen die de zaak willen onderzoeken. 

Vooral Werner Oster en Petra en Joe Schmucker zijn heel gemakkelijk te vinden. Oster werkte in 2000 nog als brandweerman op Spangdahlem en Joe Schmucker is iemand die al jaren voor de US Air Force werkt en wiens werk bestaat uit het repareren van vliegtuigen. Ik vind dat ik gezien het werk van de beide heren ervan uit mag gaan dat men dergelijke informatie doorgeeft.

Er is bij mij dus ook geen enkele twijfel erover dat men binnen het Pentagon de perfecte informatie heeft gehad om heel bewust de beslissing te kunnen nemen of men wel of niet de aanval wou laten doorgaan.

De achterbaksheid waarmee men ervoor kiest om een dergelijke aanval gewoon te laten doorgaan en vervolgens tracht eventuele getuigen verder lastig te vallen lijdt bij mij echter tot verontwaardiging.

Overigens blijkt de Duitse regering zich daarbij nog hufteriger en vooral dommer te gedragen dan het Pentagon zelf. Rumsfeld heeft het in ieder geval aangedurfd om tijdens een NATO meeting in 2002 voor een lopende camera toe te geven dat hij volstrekt op de hoogte is van mijn aanleg. Dat is veel meer fatsoen dan ik tot nu toe heb gezien binnen de Duitse instanties die zich pertinent weigeren om het martelen van mijn vader te onderzoeken, ondanks het feit dat ze volgens de Duitse wetgeving daartoe verplicht zouden zijn.

Blijkbaar is het Pentagon veel gemakkelijker in staat om toe te geven wanneer men onzin heeft uitgevreten. Overigens heeft Rumsfeld tegenover Peter Struck zijn belangstelling voor mijn informatie aangekondigd. Dit was tijdens een NATO meeting dat in november van 2002 heeft plaats gevonden in Praag. 

Clark had op 5 maart 2010 tijdens zijn bezoek aan Amsterdam een soortgelijk verhaal. Deze keer was het echter de CIA die zogenaamd belangstelling had. Clark maakte de opmerking: "we have decided to repair......" Het is voor mij onduidelijk wie er zogenaamd heeft besloten dat men wenste te repareren. Maar het is maar weer erg typisch voor het gedrag van Clark dat hij diezelfde dag opnieuw bezig was om problemen op mijn werk te veroorzaken.


Er is geen enkel bedrag waarvoor ik over te halen zou zijn om voor de CIA te werken.

Voor alle duidelijkheid: Ik ben zo enorm geïrriteerd door de voortdurende hufterigheid van Clark en zijn brullende oude doos dat ik nooit van mijn leven vrijwillig een bezoek zal brengen aan de VS. Verder heeft Amerika van mij geen informatie te verwachten totdat Clark zich eindelijk voor een rechter heeft moeten verantwoorden. Ongeacht wat er verder nog zou ontploffen of aangevallen worden, Amerika krijgt van mij geen informatie. 

Indien mijn vader niet mag overleven en vervolgens niemand zijn leven belangrijk genoeg vindt om te onderzoeken wat er is gebeurd, vind ik het heel zeker niet nodig om dat land nog verder te helpen met informatie.