Dienstag, 14. Juni 2011



Beste Lezer,

dit is mijn hele nieuwe Nederlandstalige blog. Uiteraard is het de bedoeling om hier veel meer tekst te plaatsen dan op dit moment het geval is. De vertaling is nog niet klaar. Maar blijf aub vooral regelmatig terugkomen. Meer tekst volgt binnenkort.

Kijk aub op mijn brief aan het Witte Huis, de Nederlandse en Duitse Regering op Change org en onderteken de petitie:


Google +
https://plus.google.com/b/112558302570517194629/112558302570517194629/about


Overzichts Blog met links tot de overige blogs / Duits en Engels
http://folter-und-mord.blogspot.com/



Engelse Blog 01 erg volle versie


Engelse Blog 02 
de meer overzichtelijke versie
http://murderbywesclark.blogspot.com/


Engelse Blog 03 de meest recente versie
http://wesclark-liar-torturer-murderer.blogspot.nl/ 


Nederlandse Blog 01  / Deze
http://marteling-en-moord-door-wesleyclark.blogspot.com/ 

Nederlandse Blog 02 / 
http://marteling.blogspot.com


Helaas werd NL blog 02 nodig omdat "iemand" een volstrekt overbodige stront reclame helemaal vanuit Thailand op NL blog 01 had geplaatst die het tijdelijk verhinderde dat het mogelijk was om meer dan 1 pagina te bezoeken. De mysterieuze reclame op blog 01 is inmiddels gelukkig verdwenen. 

Maar ik heb desondanks een nachtje eraan besteed om alle teksten van blog 01 over te brengen op blog 02. Verder is er qua informatie niet veel verschil tussen de 2 Nederlandstalige blogs.


Frans / Duitstalige Blog / nog vrij leeg het vertalen duurt even
http://comportement-criminel-du-pentagone.blogspot.nl/


De meeste mensen in Nederland zijn wel in staat om het Engels of Duits te lezen bovendien zijn deze taal gebieden vele malen groter vandaar dat ik er meestal eerder aan toe kom om aan mijn Engelse of Duitse blogs te werken. De informatie verschilt echter nauwelijks. Het verhaal dat ik vertel is waar, dus ook in een andere taal gaan de feiten en data niet veranderen.

Wat de meeste mensen echter vooral in Nederland lastig vinden om te geloven is dit:

De corrupte stront die in Nijmegen voor politie moet doorgaan heeft vanaf uiterlijk juli 1998 meegeholpen bij het martelen van mijn vader. Dit was tijdens de Vierdaagse in Nijmegen en Wes Clark was opnieuw aanwezig en had die situatie blijkbaar georganiseerd. De Vierdaagse van Nijmegen vond in 1998 plaats in week 30 dat is eind juni van 1998. 

Wat ik zonder de diverse bezoeken van Willem-Alexander 

Op 26 september 2010 
Op 17 november 2010 en 
diverse bezoeken in de 1e week juni van 2011 (o.a. op 8 juni 2011)

niet zou weten, is dat de AIVD blijkbaar eveneens hieraan heeft meegewerkt.

Willem-Alexander was zo vriendelijk om zijn excuus te maken voor zaken die de AIVD heeft uitgevreten. Uit het gesprek is gebleken dat de AIVD mij al sinds minimaal 1997 volgt. Ik heb reden om aan te nemen dat men zelfs al vanaf zomer 1987 volledig illegaal in mijn telefoon verbinding hangt. 

Verder wou Willem-Alexander van mij weten wat ik met een bedrag van 3 miljoen euro zou doen indien hij mij een dergelijk bedrag zou geven ? Uiteraard had ik nergens om enig bedrag gevraagd maar was ik enkele maanden voor zijn onaangekondigde verrassingsbezoekjes ermee begonnen om aangifte te doen bij de leugenachtige corrupte drek die in Nijmegen politie heet.

Overigens is het opvallend dat Willem-Alexander blijkbaar op ieder moment van de dag exact de locatie weet waar ik mij bevind, ook indien ik geen mobile telefoon bij me. Dat gaat zeer waarschijnlijk via een satelliet schotel. Verder is gebleken dat de AIVD er ook niet voor terug deinst om mijn bankgegevens te manipuleren. 

Ik had tegen Willem-Alexander gezegd tijdens zijn 2e bezoek op woensdag 17 November 2010 (locatie wegrestaurant Kalbecker Forst West langs de A57 in Weeze, Duitsland waar ik regelmatig koffie drink), dat ik te moe zou zijn om de datum van zijn bezoek te onthouden, maar deze zonder problemen zou kunnen terug vinden via mijn bankafschriften omdat ik circa 5 minuten voordat hij aankwam net 100,-- euro had gepind uit een daar aanwezige geld automaat. 

Tot mijn verbijstering blijkt dat alle gegevens van die bewuste week van mijn ABN bank rekening zijn verdwenen. Met andere woorden volgens de gegevens op mijn bankafschrift zou ik die week niet hebben gegeten, getankt of gepind. Iets dat eigenlijk nooit voorkomt. Maar op mijn bankafschrift is die hele week blanco !

Overigens is Willem-Alexander buitengewoon vriendelijk en beschaafd en is het ondanks de enorme ellende die ik achter de rug heb niet moeilijk om hem sympathiek te vinden. 

Hij weet de indruk te wekken de situatie te willen oplossen. Zijn excuus voor zaken die de AIVD heeft uitgevreten blijkt echter een wassen neus te zijn. 

De corrupte drek die in Nijmegen voor politie moet doorgaan gaat ook na de diverse vriendelijke bezoekjes van Willem-Alexander gewoon door met liegen en weigert ook na 4 pogingen tussen Mei 2010 en Augustus van 2012 om mijn aangifte op te nemen. Men smeert wel de eigen computer vol met pertinente leugens en doet standaard als of ik gek ben. 

Politie die meewerkt bij het martelen en laten verdwijnen van mensen en dat normaal vindt zal uiteraard voor geen enkele nog zo grove leugen terugschrikken om maar niet te hoeven onderzoeken. Het is uitsluitend vanwege de bezoeken van Willem-Alexander dat ik weet dat de AIVD dit walgelijke gedrag blijkbaar aanstuurt.

En andere constatering is het volgende: Daar waar Willem-Alexander tenminste de indruk weet te wekken dat hij de zaak graag zou willen oplossen (gelul natuurlijk als die dat echt wou zou hij in staat zijn om mijn vader binnen een paar dagen terug te geven) vindt Maxima het de normaalste zaak van de wereld om knalhard te liegen. Het zwaar overbetaalde arrogante kreng bloost er niet van terwijl ze heel grof staat te liegen.

Blijkbaar is Papa Zorreguieta die tijdens het Videla regime mede verantwoordelijk was voor het laten verdwijnen van meer dan 30.000 mensen daar altijd goed mee gevaren en heeft Maxima ondanks haar fraai klinkende excuus tijdens de verlovingsaankondiging, van haar martelvader geleerd dat het soms erg handig is om gewoon knalhard te liegen. 

Ondanks haar zo fraaie uiterlijk is en haar zo sympathieke gedrag zodra er een camera in de buurt is, blijkt Maxima in het echt en bij afwezigheid van een camera, eigenlijk maar een super arrogant kreng te zijn. Ze liegt dat ze barst en laat blijken bijzonder weinig fatsoen te hebben. 

In mei van 2011 werd ik door de politie Nijmegen naar het CWZ ziekenhuis gebracht waar ik voor het eerst in bijna 12 jaar mijn vader opnieuw gemarteld zag worden. Ik verkeerde daarvoor 12 jaar lang in de veronderstelling dat mijn vader de buitengewoon grove en zeer bloedige marteling van 26 juni 1999 in Antwerpen niet had overleefd. 

Nog geen week later, dus in de eerste week van juni 2011 (ik meen dat het op 8 juni 2011 is geweest) kreeg ik opnieuw diverse bezoeken van Willem-Alexander. Deze keer had hij Maxima meegenomen. In plaats dat we zoals men zou verwachten spraken over het martelen van mijn vader, ging het gesprek echter vooral erover dat Maxima zich niet vriendelijk genoeg ontvangen voelde en daarvoor van mij een excuus eiste. 

Verder deed zij het voorkomen alsof ze zelf geen flauw benul had waarom men überhaupt deze onaangekondigde verrassingsbezoekjes aflegt. Kortom Maxima is de betere leugenaar van de 2. Dat is echt geen reden om trots te zijn. Ik ontplof zowat van woede wanneer ik terugdenk aan de extreme arrogantie van dat leugenachtige schijtwijf. 

Diezelfde week (1e week juni van 2011) kreeg ik opnieuw diverse verrassings bezoekjes. Het ene moment was Willem-Alexander er samen met Richard Branson. Even later diezelfde week kwam Richard Branson samen met zijn vriend Stephen Colbert opdagen op diezelfde locatie: Wegrestaurant Kalbecker Forst West langs de A57 bij Weeze in Duitsland. Weer een aantal maanden later (29/30 september van 2011) heeft Richard Branson zijn vriend Bill Clinton meegebracht voor een kort bezoek langs de snelweg in Duitsland. 

Het personeel van Kalbecker Forst is buitengewoon aardig en begint enorm te grijnzen wanneer ik binnenstap. Men is immers inmiddels eraan gewend geraakt dat slechts enkele uren nadat ik aankom in veel gevallen een groot aantal celebrities binnen komen stappen, die men op een dergelijke locatie normaal nooit tegen zou komen.

Nou zat ik in die tijd regelmatig koffie te drinken op die locatie in Duitsland, maar niet dusdanig vaak dat ik er standaard aanwezig ben. Desondanks weten zowel Willem-Alexander als ook Richard Branson altijd waar ik mij bevind. Branson ontvangt die informatie blijkbaar via het Nederlandse Koningshuis die ze wederom van de AIVD of de NATO hebben.

Overigens beweerde Branson tijdens een van zijn bezoeken (1e week juni van 2011) dat hij over banden zou beschikken van telefoongesprekken die in mijn woning hebben plaatsgevonden in de zomer van 1987. Hij kan deze banden alleen maar hebben gekregen van Willem-Alexander of van Wesley Clark.

Deze banden zouden bewijs kunnen bevatten voor een verkrachting die in 1987 heeft plaats gevonden en die de super corrupte drek die men in Nijmegen politie noemt toen ook al weigerde als aangifte op te nemen. 

Een verkrachting uit 1987 zal inmiddels wel verjaart zijn. Men vindt het echter geen probleem om met banden van volstrekt illegaal opgenomen telefoongesprekken die in 1987 in mijn woning hebben plaats gevonden te lopen leuren en deze gewoon rond te strooien indien dit zo uit komt.

Uiteraard is dit opnieuw niet bedoeld om mij verder te helpen. 

Indien er niet enorm met de banden gemanipuleerd is dan zullen deze ook bewijzen bevatten dat ik helderziend ben. Ik heb tijdens een telefoongesprek in de zomer van 1987 met een radiopiraten station in Nijmegen aangekondigd dat de Berlijnse Muur in november van 1989 zou vallen. Zoals we inmiddels weten is dat inderdaad gebeurd.

Overigens hebben Willem-Alexander en ik geen enkele discussie gehad over het feit of ik nou wel of niet helderziend ben. Dat zou heel raar zijn. Het Nederlandse Koningshuis heeft in 1979 van mij de datum van de aanval van 11 september 2001 op het WTC en het Pentagon op papier ontvangen, samen met de 4 correcte vluchtnummers. Een kopie van dat papier is achter gebleven in Duitsland. 

Op de voorkant van het papier is een tekening van het brandende WTC, daaronder de datum plus de 4 correcte vluchtnummers van de aanval van 9/11 2001. Daaronder mijn felicitatie voor het huwelijk met Maxima, de namen van de 3 kinderen van Willem-Alexander en Maxima. Op de achterkant van datzelfde papier staat de datum van het huwelijk van WA en Maxima dus 2 februari 2002, plus de Explosie van Enschede (in Mei van 2000) vermeld. Ik heb eveneens schriftelijk vermeld dat het 15 graden is geweest in Amsterdam tijdens het huwelijk op 2 februari 2002.

En zoals gezegd, ik heb dat papier geschreven in 1979, afgegeven aan het Nederlandse Koningshuis (aan Madame de Beaufort die op dat moment in 1979 werkzaam voor de toenmalige Koningin Juliana) en een stapel aan kopieën van dat papier zijn achtergebleven in Duitsland. De BND heeft dus ruim 35 jaar de tijd gehad om de locatie van de papieren te achterhalen en gaat er toch echt mega stom uit zien, indien men zou claimen niet te weten waar de kopieën zijn gebleven. 

Ik heb tussen 1968 en de zomer van 2000 meer dan 12 keer gewaarschuwd voor de aanval van 11 september 2001. Er bestaat binnen het Pentagon en de NATO of de CIA als ook binnen het Nederlandse Koningshuis geen enkele twijfel erover dat ik buitengewoon helderziend ben. 

Dat is echter geen reden om nu al meer dan 20 jaar volstrekt illegaal in mijn telefoonverbinding te hangen. Mij door AIVD en CIA te laten volgen, waarbij het blijkbaar zo is dat men mij zelfs met satelliet schotels volgt. Anders kan ik niet verklaren dat mijn locatie voor sommige mensen altijd te vinden is ook wanneer ik geen mobiele telefoon bij me heb.

Wat ik echter nog het ergste van alles vind is dat de politie in Nederland zo stuitend corrupt is, dat men het volstrekt normaal vindt om mee te werken bij het martelen en laten verdwijnen van mensen.

Ik ben me er heel erg van bewust dat het hele verhaal van mijn vader die door de politie (op aanwijzing van de AIVD en met medeweten van het oh zo sympathieke Koningshuis) gemarteld wordt al veel te ingewikkeld is voor de meeste mensen om te willen geloven.

Door dan vervolgens mijn helderziendheid te noemen, maak ik de zaak nog ingewikkelder en geef ik mensen de kans om daar negatief op te reageren. Veel mensen vinden helderziendheid moeilijk te geloven. Ik vind dat zelf nogal dom. De enige uitleg die ik heb is deze:

"Ik kan zelf niet op de maan landen, het zou echter stront dom van mij zijn om dan maar te veronderstellen dat dit niet mogelijk is omdat ik dat persoonlijk niet kan........" 

Dat is echter de stuitend domme redenering die veel mensen hebben: "Ik kan zelf niet de toekomst zien........ik heb de bewijzen ervan nog nooit gezien.......en dus wil ik het niet geloven dat dit zou kunnen bestaan............"

Voor mij voelt dat vaak alsof ik een gesprek zou moeten hebben met een Neanderthaler of een aap...........dat werkt niet !

Dat de meeste mensen niet helderziend zijn zegt helemaal niets. Ik ben extreem helderziend. Ik heb nog nooit iets voorspeld dat vervolgens niet heel nauwkeurig is uitgekomen. Die aanleg is er altijd al geweest. Ik heb het WTC voor het eerst zien afbranden en vervolgens instorten toen ik 3 1/2 jaar oud was, dus in 1966.
Mijn was als kind op die leeftijd helemaal niet bewust was dat het hele gebouw nog niet eens klaar was. De 2 toren is pas in 1973 gereed gekomen.

Zoals gezegd heb ik met Willem-Alexander geen enkele discussie hoeven hebben over mijn aanleg. Hij is zeker intelligent genoeg om te begrijpen dat helderziendheid bestaat en heeft bovendien vanwege de enorme hoeveelheid aan informatie die hij via de AIVD heeft, talloze keren de bewijzen ervan kunnen zien. 

Bovendien blijkt hij buitengewoon goed geïnformeerd te zijn over mini details die zich jaren geleden hebben afgespeeld. Zo blijkt Willem-Alexander tot mijn verrassing zelfs te weten waar ik in 1997 in mijn vrije tijd ben uitgegaan. Met andere woorden, de AIVD blijkt al jaren achter mij aan te sleuren en hangt blijkbaar al sinds uiterlijk 1987 in mijn telefoonverbinding.  

Willem-Alexander heeft er tijdens een privé gesprek geen enkele moeite mee om dit toe te geven omdat hij toch nergens voor verantwoordelijk is, ongeacht hoe stuitend crimineel de corrupte Staat der Nederlanden tekeer gaat. En men maakt het echt heel erg bont.

-------------------------------------------------

Verder schijnen ook de mensen die geloven dat helderziendheid bestaat er moeite mee te hebben om te begrijpen hoe dit zou kunnen functioneren. In mijn geval gaat het dus altijd om het zien van zaken die nog in de toekomst liggen. Dat wil bijvoorbeeld niet zeggen dat ik gedachten kan lezen, of zoals sommige mensen wel schijnen te kunnen op de plek van een misdrijf kan gaan staan om dan vervolgens "informatie" te ontvangen en details over wat zich op die plek in het verleden heeft afgespeeld. 

Ik zou dus ook niet in een televisie show kunnen functioneren. Je kunt mij wekenlang op een bepaalde plek neerzetten en ik zie volstrekt niets. Dat is mijn aanleg niet. Net zoals iemand die leuk kan voetballen niet automatisch ook een ster is op een tennisbaan. Dat kan omdat zo iemand blijkbaar van sport en beweging houd maar het hoeft helemaal niet.

Mijn aanleg is dus echt het zien van de toekomst. Dat voelt exact als een herinnering. Ik heb dus ook wel eens meegemaakt dat ik op zo'n moment muziek begon te zingen die nog lang niet gecomponeerd was of op plaat gezet was. Of dat ik mensen in 1978 bijvoorbeeld moest zien uit te leggen hoe in de toekomst een faxmachine of het internet functioneert terwijl beide nog niet bestonden. Dat toekomst zien gebeurd vrijwel altijd tijdens een gesprek met andere mensen. 

Mensen die daar niet in geloven zullen door hun negativiteit al een slecht effect hebben. Bovendien heb ik zelfs meegemaakt dat mensen die niet in helderziendheid wensen te geloven, nadat zaken die ik heb voorspeelt millimeter nauwkeurig zijn uitgekomen, men zich vervolgens zogenaamd niet meer aan het gesprek kan herinneren, omdat het natuurlijk voor veel mensen lastig is om toe te geven dat men fout was. 


Terwijl ik dit schrijf hebben we inmiddels 1 Augustus van 2013, dus het is bijna 3 jaar na het eerste onaangekondigde bezoek van Willem-Alexander en na diverse bezoeken van Willem-Alexander, en ruim 2 jaar na diverse bezoeken van Richard Branson en uiteindelijk ook Bill Clinton. Bill Clinton kwam op bezoek op verzoek van Richard Branson, die ik overigens voor het eerst heb ontmoet in het Hilton Hotel in Brussel op 12 maart van 1992 - ook toen al blijkbaar georganiseerd door de AIVD op aanvraag van het Nederlandse Konigshuis.

Ook na de diverse bezoeken van de huidige Koning van Nederland is de corrupte stront die men in Nijmegen politie noemt niet ertoe over gegaan om de zaak eindelijk te onderzoeken. Men gaat gewoon vrolijk verder met het vol schijten van de eigen computer met pertinente leugens. 

Ondanks het feit dat de politie naar eigen zeggen na 5 jaar verplicht is om informatie over personen uit de eigen computer te verwijderen tenzij er een onderzoek naar criminele feiten aan de gang is, heeft de corrupte drek politie Nijmegen nog leugens over mij in hun computer die ze zelf in 1998 erin hebben gesmeerd met als enige doel om hun eigen criminele wangedrag te verbergen.

En ondanks het vriendelijke excuus van Willem-Alexander van 26 september 2010 voor zaken die de AIVD heeft uitgevreten, krijg ik in het najaar van 2012 na een schriftelijke aanvraag om inzage in mijn dossier (dat is wettelijk toegestaan en heet WOB), 3 pagina's met leugenachtig gelul dat men zogenaamd niet over een dossier over mij zou beschikken. 

En dat terwijl Willem-Alexander op 26 september van 2010 zelfs beweerde over door de AIVD gemaakte foto's te beschikken die in 1998 zijn opgenomen en laten zien dat ik in Den Haag of Amsterdam aan het uitgaan ben.

Tijdens het bezoek van Willem-Alexander van 26 september 2010 was mij niet meteen duidelijk hoe ontzettend diep te beerput eigenlijk is. Ik had kort voordien alle 200 leden van de 1e en 2e kamer aangeschreven vanwege het martelen van mijn vader door de politie Nijmegen waar ik getuige van ben geweest en ik vermoedde toen dat zijn bezoek een reactie daarop was. 

Ik wist bovendien niet beter of mijn vader had de gruwelijke en bloedige marteling van 26 juni 1999 door Wesley Clark in Antwerpen niet overleeft. Ik was dus bezig om daarvoor aangifte te doen. Pas nadat de corrupte politie Nijmegen mij in mei van 2011 naar het CWZ ziekenhuis in Nijmegen heeft gebracht, en ik daar opnieuw mijn vader gemarteld zag worden werd het voor mij duidelijk dat mijn vader nog in leven is en in Nederland verder wordt gemarteld wanneer dat de corrupte drekstaat zo uitkomt.

Ik heb sinds mei van 2010 niets anders gedaan dan mij bezig houden met het doen van aangifte (in Nederland, Duitsland, België en Amerika) en het informeren van politici en media. Met tot nu toe bedroevend weinig resultaat. Behalve dat mijn financiële situatie inmiddels heel slecht is doordat ik al 3 jaar niet meer werk en ik inderdaad door de bezoeken van het Nederlandse Koningshuis duidelijkheid heb verkregen erover dat de AIVD mee helpt bij het door Wesley Clark georganiseerde martelen van mijn vader.

Ik heb geen enkele reden meer om nog maar iets van de informatie terug te houden.

Dus hier is een deel van het gesprek met Willem-Alexander van 26 september 2010:

Punt 1. De letterlijke vraag "Wat zou je doen met 3 miljoen euro indien ik je een een dergelijk bedrag zou geven ?"....

Antwoord van mij: Verhuizen naar Duitsland en daar het voormalige Hotel van mijn grootouders kopen dat op dat moment te koop stond, en dit renoveren. Daar heeft hij verder niets over gezegd maar achteraf is het pas goed tot mij doorgedrongen dat dit absoluut niet in zijn belang is. 

De AIVD heeft mij immers jaren lastig gevallen zonder dat dit tot nu toe enige consequenties voor ze heeft, dus WA heeft er beslist geen belang bij indien ik naar Duitsland zou verhuizen. Ik zal dit echter heel zeker op termijn gaan doen, zodra dit financieel haalbaar is. Nederland is walgelijk corrupt en buitengewoon onveilig gebleken.

Punt 2. Heb ik belangstelling om zijn maîtresse te worden?

Daar heb ik zo vriendelijk mogelijk nee op gezegd. Ik vond hem op dat moment heel erg sympathiek maar kan me dat niet voorstellen. Er bestaat voor mij geen enkele twijfel erover dat Willem-Alexander net als zijn grootvader, en net als blijkbaar in koninklijke kringen vrij normaal is (bijvoorbeeld Engeland, België, Zweden of Spanje) een vacature heeft voor een maîtresse. 

Ondanks het feit dat ik 4 jaar ouder ben dan Willem-Alexander en in vergelijk met Maxima een zeer gewoon uiterlijk heb, was ik niet verbaasd over de vraag. In mijn geval heeft dit geen moer te makken met uiterlijk maar met het dringend willen verdoezelen van de lijst aan zware criminele delicten die de AIVD heeft uitgevreten.

Bovendien is het feit dat ik een van de meest helderziende personen op de planeet ben van niet te onderschatten interesse voor diverse geheime diensten. Donald Rumsfeld heeft bijvoorbeeld tijdens een NATO meeting in 2002 in Praag tegenover Peter Struck (toenmalige Duitse Minister van Defensie) aangekondigd interesse te hebben in mijn informatie.

De smerige klootzaak die het martelen van mijn vader heeft georganiseerd, Wesley Clark liep in 1992/93 en 94 heel vaak achter mij aan met de vraag of ik zijn maîtresse wou worden. Waarbij Clark in tegenstelling tot Willem-Alexander, er niet vriendelijk om vraagt maar bijna als een klein kind met zijn voeten op de grond stampend erop staat dat ik per se zijn maîtresse moet worden of anders als secretaresse voor hem moet werken. Ook dat is een super onbeschoftheid (een van de vele) van Clark. Ik heb uiteraard het recht om nee te zeggen tegen banen die ik niet wil en tegen kerels die ik eveneens niet wil en in het geval van Clark nog niet eens kan luchten vanwege zijn criminele gedrag en voortdurende stuitende onbeschoftheid.

Clark werkte in 1992 nog voor het Pentagon en ik werkte in de verkoop in de mode industrie in Brussel. Clark viel mij in 1992 en 1993 soms wekelijks lastig op mijn werk.

Punt 3. "Ik wil Duitsland........."  zei Willem-Alexander letterlijk tegen het einde van het gesprek op 26 september 2010.

Ik vond het maar een heel raar statement en heb dit ook diverse keren door gegeven aan de BND die het hele gesprek overigens zeer waarschijnlijk op band heeft omdat men op voorhand wist dat Willem-Alexander op bezoek zou komen omstreeks die datum in september van 2010 ondanks het feit Willem-Alexander geen afspraak had gemaakt.

Punt 3 dus zijn statement "Ik wil Duitsland......." begreep ik lange tijd helemaal niet. Uiteraard is het volstrekt ondenkbaar dat Willem-Alexander van plan is om met tanks de grens over te trekken of dat hij van plan zou zijn om Merkel aan te vallen.

Het heeft een hele tijd geduurd voordat ik een soort van idee had waarom hij dergelijke onzin vertelt. Inmiddels denk ik dat dit soort rare statements zijn bedoeld om te zien of "iemand" die hij nauwelijks kent in staat is om informatie voor zich te houden. 

Indien ik dus serieus belangstelling zou hebben in een "maîtresse" functie dan zou details over de diverse gesprekken met hem doodleuk op het internet smijten wel een heel erg foute move zijn. 


Ik heb daar nogal behoorlijk schijt aan om een aantal redenen:


1.
Ik had nooit de behoefde om "maîtresse" te worden van wie dan ook. 

2.
Hoe vleiend een dergelijk verzoek ook is, ik heb totaal geen zin om met iemand in bed te duiken die ik nauwelijks ken.

3.
Willem-Alexander is in tegenstelling tot Maxima heel erg "sympathiek", zijn zogenaamde belangstelling om iets op te lossen blijkt echter nogal gelul. Indien hij werkelijk iets had willen oplossen, dan zou hij dat gewoon hebben gedaan en niet alleen maar langskomen en pretenderen dat er positieve intenties zijn en vervolgens de eigen corrupte drek diensten zoals de leugenachtige AIVD en de stuitend criminele drekpolitie Nijmegen opdracht geven om op de oude voet verder te gaan.

4.
Voor mij is Nederland niet thuis -  maar een stuitend corrupt stront hol en omdat mensen volstrekt geen accent kunnen horen wanneer ik Nederlands spreek veronderstellen veel mensen dat ik gewoon wel Nederlandse moet zijn. Ik woon in dit super corrupte stront hol, met zijn middeleeuwse wetgeving waar de Staat der Nederlanden zich nu al jaren helemaal niets aantrekt van de wetgeving, maar ik ben geen Nederlandse en zal dat ook beslist nooit worden. 

5.
Ik voel dus ook niet, de in mijn ogen overdreven trots die men in Nederland standaard heeft over "hun" Koningshuis. Voor mij is een Koningshuis (ieder Koningshuis) niets anders dan een middeleeuwse, volstrekt achterhaalde, veel te dure en volledig overbodige poppenkast. Dat die veel te dure middeleeuwse troep mede door mijn belastingcenten wordt betaald maakt het niet beter. 

Omdat ik heel lang in de mode heb gewerkt beleef ik wel plezier aan het bekijken van de plaatjes waarop de dames in enorm dure jurken komen opdraven bij allerlei events. Omdat ik eveneens een tijdje journalistiek heb gestudeerd vind ik het verder erg boeiend om te zien hoe het verkopen van een imago van zo'n opgeklopte middeleeuwse poppenkast werkt. 


Jezelf als perfecte, goed bedoelende engel verkopen aan het domme volk dat vervolgens volautomatisch uit zijn dak gaat bij het idee dat we met zijn allen meer dan 6 miljoen per jaar mogen ophoesten aan representatie kosten (door de Volkskrant de "hoedjes en jurken bijdrage" gedoopt.......) zodat een zwaar overbetaalde marteltrut, die perfect weet te liegen zichzelf zo goed mogelijk kan verkopen en vooral niets te kort komt. Overigens zijn de 6 miljoen allen maar de zogenaamde representatie kosten. De totale kosten zijn handig verdeeld over allerlei ministeries en liggen waarschijnlijk rond de 100 miljoen euro per jaar. 


6.
Doordat ik geen Nederlandse ben, heb ik dus ook nooit de neiging om mij van top tot teen in een oranje pak te hijsen en in zwijm te vallen over de veronderstelde schoonheid van Maxima. Voor mij is dat hele opgeklopte gedoe rond het Koningshuis zwaar overdreven. De wetgeving in Nederland is niet veel anders dan in de meeste westerse landen en van de rechterlijke macht heb ik over het algemeen een zeer positieve indruk maar de Nijmeegse politie is leugenachtige, super corrupte, criminele drek. Deze leugenachtige stront wordt dus aangestuurd door de AIVD. 

Hopelijk is dat niet overal in het land het geval en uiteraard zullen er ook ergens in Nederland goed functionerende agenten zijn. Tijdens de schaarse contacten die ik in het verleden met ze heb gehad vond ik de Rijksrecherche altijd prettig, efficiënt en beslist van een ander niveau dan de leugenachtige, martelende drek die in Nijmegen politie heet.

En zelfs binnen het walgelijk corrupte politie corps in Nijmegen zijn er hele duidelijke verschillen te herkennen, waarbij je een hele range tegenkomt van stront domme,  walgelijk leugenachtige en daarnaast ook nogal racistische varkens, via gewone domme ome agentjes, tot aan liegende, jattende, criminele stronthommels. 

Het verschil qua fatsoen tussen de diverse agenten wordt vooral dan ontzettend duidelijk wanneer je eenmaal beschikt over de papierwinkel met de berg aan leugens die de ome agentjes van het corrupte martel korps Nijmegen aangestuurd door de AIVD in hun eigen computer smeren. Uit de omvang en de creativiteit waarmee de diverse hufters lopen te liegen om hun eigen criminele handelen te verbergen wordt de mentaliteit van de dames en heren wel heel erg duidelijk. 

Uiteraard heeft zelfs de martelende drek winkel van politie in Nijmegen ook een aantal "aardige agenten" maar blijkbaar gaat niemand zover om te besluiten dat het toch zeer normaal zou moeten zijn om jezelf als agent te houden aan de eigen wetgeving. Dat is dan toch wel te veel gevraagd..........dan moet je immers de moed hebben om je te verzetten tegen de organisatie en aansturing van de AIVD.


Natuurlijk is dit heel persoonlijk maar Willem-Alexander blijkt in het echt vele malen sympathieker te zijn,  dan ik zou hebben verwacht en Maxima blijkt in het echt een nogal arrogant, leugenachtig kreng. 

Martin van A. mocht je dit ooit per abuis op het internet tegen komen..........niet hij maar zij heeft "verdomd goed gescoort" ......zij blijkt een aardig plaatje met een volstrekt overbodige, opgeblazen trots te zijn, terwijl hij een oprecht aardige en bijzonder sympathieke vent is. 

Ga er maar gerust vanuit dat de AIVD ons telefoongesprek uit circa 99 of 2000 wel degelijk op band heeft. Ze hangen absoluut in mijn verbinding sinds 1987. Je kunt je niet voorstellen hoe achterlijk Frans van Lit zich tegenwoordig aan de telefoon gedraagt wanneer ik hem bel. Frans blijkt zich nog aan ieder detail van zijn Bergoss tijd te kunnen herinneren, maar heeft naar eigen zeggen geen enkele herinnering aan de jaren die hij bij Desso heeft gewerkt. Het is volstrekt dom gelul van hem en ik weet inmiddels ook waarom. 

De vuile leugenaar heeft uiteraard wel een heel duidelijk idee ervan dat de AIVD permanent in mijn telefoonverbinding hangt maar schijnt zelf niet te beseffen dat er wellicht eveneens diverse internationale, niet corruptie politie diensten gezellig zitten mee te luisteren tijdens zijn leugens aan de telefoon.

Dat de "maîtresse" aanvraag van Willem-Alexander serieus was daar hoef ik niet aan te twijfelen en ik zou zeggen tegen dames die de juiste leeftijd hebben: 

Mocht je hem tijdens Konings dag of elders tegenkomen waag gerust een poging, hij is echt heel sympathiek en Maxima is echt een super arrogant kreng. Mocht je belangstelling hebben dan laat je vooral niet tegenhouden door dat opgeklopte gedoe over haar zogenaamde schoonheid. 

Maxima is qua character "off camera" geen schoonheid maar een nogal opgeblazen trut en bovendien kun je voor enkele miljoenen aan "kleedgeld en representatiekosten" die we per jaar ertegenaan smijten om die Argentijnse doos op te pimpen van een paard nog wel wat maken :) 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Willem-Alexander blijkt door de AIVD buitengewoon nauwkeurig en heel goed geïnformeerd te zijn. Zo weet WA bijvoorbeeld waar ik in 1998 in mijn vrije tijd ben uitgegaan en heeft hij daar naar eigen zeggen zelfs foto's ervan. Bovendien blijkt hij allerlei mini details over mijn werk te weten. Ook zaken die hij eigenlijk niet zou kunnen weten. 

Uiteraard heeft Willem-Alexander de telefoonbanden uit 1987 die Richard Branson beweert te hebben al lang gehoord en misschien zelfs aan Branson gegeven. Maar een verrassingsbezoek bij iemand die je zelf nog nooit hebt ontmoet blijft ondanks jaren van observatie en voorbereiding toch een zekere mate van risico. 

Ben ik te vertrouwen met "gevoelige" informatie...........?  

Blijkbaar niet. Ik walg inmiddels van Nederland. Vanwege de enorme hoeveelheid aan ellende die ik heb meegemaakt. Ik ben ooit in Duitsland geboren met een Duits paspoort. Ik woon inmiddels al 33 jaar in Nederland, maar ik heb mijn nationaliteit nooit veranderd.

En ik kan het eindeloze domme gelul over de zogenaamde tolerantie echt niet meer horen. Het mega domme gezwam over de buren die zogenaamd nooit deugen komt mij de strot uit. 

*
De Belgen die zogenaamd dom zouden zijn. In werkelijkheid behoren Belgen tot de best opgeleide mensen binnen Europa en is een doorsnee van 4 talen op een behoorlijk niveau in België vrij normaal.
*
De zogenaamd veel te arrogante Fransen. Ik heb daar nooit last van gehad, ik vind het Frans de mooiste taal die er is, de mensen buitengewoon charmant en qua mode en eten heeft Frankrijk een niveau dat Nederland de komende 500 jaar niet automatisch gaat evenaren of inhalen.......

*
De altijd een volgende oorlog plannende, boze Duitsers, die zogenaamd geen enkel taal gevoel zouden hebben......ook wel vaak de moffen genoemd....die bovendien de mega irritante gewoonte hebben dat ze niet volautomatisch gaan liggen en hun verlies accepteren omdat een hoorde van zuipende en brullende Neanderthalers in oranje pakken ze tijdens het voetballen wensen te verslaan omdat de klompen nou eenmaal dringend hun eigen minderwaardigheids complex ergens op moeten botvieren. Naast een aardig balgevoel, blijken die verdomde moffen ook nog te beschikken over een prachtig mooi land, een taal die niet klinkt als een nare hoest, een snelheid die voor de gemiddelde klomp heel vlot niet bij te benen is, en zijn ze net als overigens de Belgen, vele malen beschaafder dan men in Nederland gewend is.

*
En vervolgens de braak veroorzakende, overdreven trots als een Rudi, Linda of Sylvie in Duitsland even op TV verschijnen. Waarbij zo domme figuren als Paul de Leeuw en Rene Froger het maar zeer normaal vinden om Duitsers standaard moffen te noemen. De Leeuw live op de Nederlandse tv in de De wereld draait door, Rene Froger tijdens een gesprek met mij in die naar bier stinkende oude schuur van zijn ouders in Amsterdam die hij zelf in 1982 nog "meen zaak" noemde. 

Blijkbaar eveneens georganiseerd maar daar was ik mij in 1982 totaal niet van bewust. Froger letterlijk met een mega accent........"Ik mot ggeeen moffen in meen zaaak......" Waarop ik in zeer normaal ABN iets zei in de trant van "noem je die naar bier stinkende schuur hier een zaak......weet je het zeker dat, dat een juiste beschrijving is.....?"

Linda blijkt in het echt best sympathiek te zijn maar ook bij haar bestaat een reusachtige discrepantie tussen het slijmerige gekwijl dat via de Duitse TV wordt uitgezonden tijdens een Bambi uitreiking een aantal jaren geleden ".......slijm slijm kwijl wat voel ik mij geweldig vereert met een zo belangrijke prijs (ze had net een Bambi in ontvangst genomen) en het binnen 3 maanden bewerken van de Nederlandse markt waarbij men blijkbaar dacht gemakkelijk punten te scoren bij de klompen in het land.....met een interview á la...."Ik heb die boze moffen tijdens de Bambi uitreiking even flink verteld wat ik van hun racistische gedrag vond......". 

Volstrekt leugenachtig gelul.  Hoezo schijnheilig ...........? 

Als Linda werkelijk de moed zou hebben gehad om live op de Duitse TV het publiek in heel Duitsland zo geweldig voor zijn hoofd te stoten (ondanks de meer dan 20 miljoen die RTL Duitsland heeft opgehoest voor een serie achterlijke bruidsshows) dan heeft dit de uitzending beslist niet gehaald. 

Het is wel typisch voor de domheid in Nederland dat men ervan uitgaat dat er blijkbaar onder de circa 60.000 in Nederland wonende Duitsers geen enkele mof te vinden is die de Nederlandse taal voldoende beheerst om te kunnen bevatten wat er gezegd wordt............

Duitsers kunnen tenslotte zogenaamd geen talen spreken, volgens de domme onzin die veel mensen zich zelf aanpraten leven de enige mensen die taalgevoelig zouden zijn in Nederland. 

Het ergste vind ik nog de ongelofelijke mega domheid waarmee men dit racistische gelul wil verkopen als....."Wij zijn zo lekker tolerant..........en die boze Duitsers zijn dat uiteraard niet......" 

Heel veel van dit soort stront domme gefrustreerde figuren kan er dan ook nog eens vanuit dat men door zijn Nederlandse afkomst automatisch is voorzien van een superieure mentaliteit in vergelijk met de foute buren. 

Tijdens de oorlog terwijl ik nog niet geboren was, was in ieder geval een van mijn 2 grootvaders gedeserteerd en zat de politie in Amsterdam mensen op aanwijzing van de Nazi's uit hun huizen te sleuren. 

Tegenwoordig werkt de corrupte stront politie Nijmegen zonder enige gene op aanwijzing van de AIVD mee bij de door Wesley Clark georganiseerde martelen van mijn vader.

De zelfde corrupte Nederlandse schijt politie die het tegenwoordig zo normaal vindt om mee te werken bij het martelen en laten verdwijnen van mijn vader heeft ook in de 2e Wereldoorlog geweldig meegewerkt bij het ophalen en op transport zetten van mensen. Het is natuurlijk veel comfortabeler om over de buren te zeiken dan om de eigen fouten te moeten toegeven.

Ik was tijdens de 2e Wereldoorlog nog niet geboren. Mijn vader was 7 jaar oud toen deze begon en was net 13 jaar oud toen deze in 1945 afgelopen was. Mijn grootvader (de vader van mijn vader) was gedeserteerd. 

Ik voel me uiteraard niet verantwoordelijk voor de oorlog omdat ik er geen enkel aandeel in heb gehad. Dat is immers ruim voor mijn tijd. Ik heb echter nog nooit ergens zoveel super dom racistisch gelul meegemaakt als in Nederland. 

De Duitsers die ik ken doen dat niet, Belgen doen dat niet en tijdens bezoeken aan Italië of Spanje is mij nooit gebleken dat er een dergelijke enorme hoeveelheid dom gelul over de buren aan de gang zou zijn. Ook de Amerikanen die ik heb ontmoet (in de jaren 70 waren er in de omgeving waar mijn familie woont meer Amerikanen dan Duitsers) hebben zelden blijk gegeven van een dergelijk reusachtig minderwaardigheidscomplex dat men de behoefde heeft om zich zelf aan de lopende band veren in het eigen achterwerk te steken. 

Dat vind ik typisch Nederlands gedrag: Negatief zeiken over alle buurlanden en zichzelf als een aap op de borst kloppen dat men zelf zogenaamd zo tolerant is. Ik kan het super domme, enorm nationalistische geleuter over de zogenaamde tolerantie niet meer horen.

In werkelijkheid is de corruptie binnen de politie in Nederland zo erg dat het land ronduit gevaarlijk is. 

En ja - het oh zo geweldig leuke sympathieke Koningshuis met de zo geweldig liegende Maxima is volledig op de hoogte van het feit dat er in Nederland gemarteld wordt. 

Maxima heeft van het leugenachtige monster Papa Zorreguieta blijkbaar geleerd dat het heel verstandig kan zijn om flink te liegen en heeft dus echt de arrogantie om van mij een excuus te eisen omdat ze zogenaamd niet vriendelijk genoeg ontvangen werd door mij op een terras in Duitsland. 

En dat terwijl ze zelf onaangekondigd, zonder afspraak langs komt, terwijl er in Duitsland en de rest van Europa geen wetgeving bestaat die haar wat dan ook voor een extra status of behandeling garandeert, terwijl het arrogante schijtwijf zogenaamd zelf nog niet eens weet waar ze voor langskomt. 

En dat terwijl mijn vader door het ronduit criminele regime waar zij nou al jaren deel van uitmaakt gemarteld wordt. 

Voor alle duidelijkheid: Volgens de internationale wetgeving is het volstrekt legaal indien ik Maxima een leugenachtige drek doos noem met een leugenachtige vader die eerder voor een corrupt regime heeft gewerkt en mede verantwoordelijk is voor het vermoorden van heel veel mensen. Dat is vooral heel erg legaal omdat het de waarheid is.

In Nederland zou zij mij daarvoor voor een rechter kunnen dagen voor "Majesteits schennis" of dergelijk gelul. De Nederlandse wetgeving vind ik echter nauwelijks meer relevant. Een land dat het normaal vindt dat de eigen politie meewerkt bij het martelen en laten verdwijnen van mensen is al heel lang niet meer legaal of relevant. 

En ik durf te voorspelen dat het Koningshuis het niet snel zal aandurven om mij voor een rechter te dagen voor wat dan ook. Daarbij zou namelijk alles dat ik beweer ter sprake komen, en dit zou uiteraard media aandacht genereren. Aandacht van de media voor dit verhaal is in mijn belang, omdat de feiten die ik beweer volledig zullen blijken te kloppen.

De corruptie stront politie in Nijmegen vind het normaal om mee te werken bij het martelen van mensen en wordt aangestuurd door de AIVD. Het Koningshuis is volledig ervan op de hoogte en doet uitsluitend als of men het goed zou bedoelen. 

Mijn vader is echter nog steeds zoek. De laatste keer dat ik hem gemarteld zag worden is eind mei van 2011. Minder dan 1 week voordat Maxima met beslist overdreven, opgeblazen trots van mij een excuus eiste omdat ze zich niet vriendelijk genoeg ontvangen voelde door mij op een terras in Duitsland tijdens een onaangekondigd bezoek, waarbij ze zelf knalhard zat te liegen. 

Wat zal ik ervan zeggen Maxima vertoond gedrag dat past bij de beschrijving die op locatie 17-5 in Openbaring te vinden is. 

Maar het zal wellicht een wat ongelukkig toeval zijn dat zowel de naam van het smerige kreng, als ook de datum en haar mentaliteit erg leuk passen bij de beschrijving die erbij staat. 

Misschien houd de auteur van het boek niet van opgeblazen trots........? En het is zelfs zeer waarschijnlijk dat hij heel grof martelen en erover liegen een zeer ongelukkige combinatie vindt. 

En Maxima wenst aanbeden te worden ondanks dat ze onderdeel is van een corrupt martel regime en daar op een hele onbeschofte manier over liegt. 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Ik ben nu al ruim 4 jaar bezig om aangifte te doen bij de leugenachtige schijthoop die in Nijmegen politie heet en het wil de ome agentjes maar niet lukken om het voor elkaar te krijgen om de aangifte normaal op te nemen.

Nou ben ik qua domheid en incompetentie wel wat gewend van de drek die men in Nijmegen politie noemt, maar zelfs de domme stront politie in Nijmegen is normaal gesproken niet zo achterlijk dat men 4 jaar nodig zou hebben om een aangifte op te nemen. 

In dit geval wordt men echter aangestuurd door de AIVD (volgens Willem-Alexander sinds minimaal 1997) en heeft de corrupte drekpolitie Nijmegen mee gemarteld dus de motivatie om te onderzoeken ontbreekt volledig.